Fotowedstrijd

 

 

Hotel Termunterzijl stelt dinerbon beschikbaar

Nog even en dan start de Verlichte Boerderijenroute Oldambt e.o. Iedereen kan dan genieten van de cultuurgeschiedenis en bedrijvigheid van een deel van het Oldambt. De organisatie heeft haar uiterste best gedaan om een gevarieerde route samen te stellen. In samenwerking met bewoners en bedrijven hebben we een informatief routeboekje opgesteld en kunt u bij de open bedrijven een kijkje nemen. Een unieke gelegenheid om mooie sfeervolle foto’s te maken van boerderijen en bijzondere objecten en deze met anderen te delen middels een fotowedstrijd.

Dineren bij Hotel Termunterzijl

Dineren bij Hotel Termunterzijl
Hotel Termunterzijl heeft, voor de mooiste foto die bezoekers aan het evenement onderweg maken , een dinerbon van € 50,- ter beschikking gesteld. Het publiek zal beoordelen welke foto voor deze prijs in aanmerking komt. De maker van de foto met de meeste likes ontvangt de dinerbon

Wedstrijdregels en verloop fotowedstrijd

  • De foto voor deze fotowedstrijd kan vanaf 23 november 17u 2018 tot 2 december 18u 2018 worden gestuurd. Als na deze datum foto’s worden ingestuurd uploaden we ze niet meer voor de wedstrijd.
  • De foto mag gestuurd worden naar info@lichtrouteoldambt.nl ovv voor- en achternaam en contactgegevens.
  • Deze wordt binnen 2 werkdagen gepubliceerd o.v.v.uw naam in het album ‘Lichtroute 2018 fotowedstrijd’ op onze facebook pagina.
  • Er mag maximaal 1 foto per persoon worden opgestuurd.
  • De opgestuurde foto moet door u zelf gemaakt zijn. Vanaf het moment dat de foto op Facebook staat kan er gestemd worden.
  • De ingestuurde foto’s worden eigendom van de organisatie Verlichte Boerderijenroute Oldambt e.o. Deze zullen voor promotie doeleinden gebruikt worden zoals voor een eventuele volgende editie en/of een terugblik op de Verlichte Boerderijenroute Oldambt.e.o.

Publieke stemmen

  • Vanaf het moment van uploaden tot 10 december 18u 2018 kan er gestemd worden op Facebook.com/lichtrouteoldambt
  • In de week van 12 december 2018 wordt de winnaar bekend gemaakt via onze website.
  • De winnaar ontvangt ook een persoonlijk bericht via Facebook of per mail.

Deelt u ook uw mooiste foto? Wieweet wint u de dinerbon van € 50,- en gaat u genieten van een diner in een van de uiterste punten van het Oldambt? Een leuke en vooral heerlijke prijs!

Route bekijken?

Klik op onderstaande knop en bekijk de route.

Contact

Mail

info@lichtrouteoldambt.nl

Adres

Klapsterweg 94
9946 PK Woldendorp