Open bedrijven

Open bedrijven

Onder de tekst vindt u hier een overzicht welke bedrijven zich openstellen tijdens de Verlichte Boerderijenroute Oldambt e.o.
Deze informatie zal ook in het routeboekje staan. Klik hier voor de routekaart in de vorm van een online kaart (Google Maps). De route is te rijden vanuit de startpunten: D. van ’t Westeinde, Hamdijk 39 in Bad Nieuweschans (dit is nr 1 op de kaart) en IJssalon en lunchroom Veendiep, Dorpsstraat 4 in Vriescheloo, dit is nr 23 op de kaart. Het is een eenrichtings route waarbij de nummering op de online kaart en in het routeboekje leidend zijn voor de richting.

Waar kan ik het overzicht van de open bedrijven vinden?

Open bedrijven staan duidelijk in het routeboekje, met adressering en meer informatie per object. Deze is op 27, 28 en 29 januari 2023 verkrijgbaar bij de 2 startpunten te weten: D. van ’t Westeinde, Hamdijk 39 in Bad Nieuweschans en IJssalon en lunchroom Veendiep, Dorpsstraat 4 in Vriescheloo. Ook zal het boekje t.z.t. online te downloaden zijn in PDF formaat.

Wanneer kan de route gereden worden?

De route is te verrijden op vrijdag 27 januari 2023 van 17u – 22u, zaterdag 28 januari 2023 van 17u – 22u en zondag 29 januari 2023 van 17u – 21u. Het overzicht welk bedrijf zich op welke dag openstelt staat in het routeboekje en wordt uiterlijk 20 januari 2023 op de route pagina gepubliceerd.

Route bekijken?

Klik op onderstaande knop en bekijk de routes.

Contact

Mail

info@lichtrouteoldambt.nl

Adres

J.F. Zijlkerstraat 2

9687 PV   Nieuw Beerta