Route

 

Routekaart

Hieronder vindt u de route kaart in de vorm van een online kaart (Google Maps). De route is te rijden vanuit de startpunten: Alfing BV, Wartumerweg 12 in Termunterzijl (dit is nr 1 op de kaart) en Vliegveld Oostwold, Polderweg 28 in Oostwold (Oldambt), dit is nr 52 op de kaart. Het is een eenrichtingsroute waarbij de nummer op de online kaart en in het routeboekje leidend zijn voor de richting.

Waar is het routeboekje te krijgen?

Het routeboekje met adressering en meer informatie per object, is op 23, 24 en 25 november 2018 verkrijgbaar bij de 2 startpunten te weten: Alfing BV, Wartumerweg 12 in Termunterzijl en Vliegveld Oostwold, Polderweg 28 in Oostwold (Oldambt). Af te halen op vrijdag 22 november 17u-22u, zaterdag 23 november 17u – 22u en zondag 25 november 17u – 21u.
Ook is het routeboekje te downloaden in PDF formaat.

Wanneer kan de route gereden worden?

De route is te verrijden op vrijdag 23 november 2018 van 17u – 22u, zaterdag 24 november 2018 van 17u – 22u en zondag 25 november 2018 van 17u – 21u.

Welke bedrijven stellen zich open?

Per avond verschillen de bedrijven die zich open stellen. Binnenkort volgt een overzicht op de pagina Open Bedrijven én staat er een overzicht in het routeboekje. Dit routeboekje is tijdens het evenement (op vrijdag 22 november 17u-22u, zaterdag 23 november 17u – 22u en zondag 25 november 17u – 21u.) verkrijgbaar bij de startpunten: Alfing BV in Termunterzijl en Vliegveld Oostwold in Oostwold (Oldambt). Ook is het routeboekje met het overzicht van de open bedrijven te downloaden in PDF formaat.

Wegwerkzaamheden

Let op omleiding als je vanaf Appingedam/Delfzijl komt!
Vanaf Delfzijl/Appingedam is de Warvenweg N992 (brug over Termunterzijlsterdiep) afgesloten!

Om te voorkomen dat de deelnemers van de Verlichte Boerderijenroute elkaar moeten passeren in Borgsweer hebben wij een adviesroute:

  • Komt u vanaf de kant van Delfzijl of Appingedam(N33/N362/N991)
  • Volg dan vanaf de rotonde bij de crossbaan de N362 richting Wagenborgen/Nieuwolda/Scheemda/Winschoten
  • Neem vervolgens op de eerste rotonde (bij Wagenborgen) de derde afslag (linksaf)
  • Ga direct bij verlaten van de rotonde rechtsaf richting Woldendorp (Kopaf)
  • Sla vervolgens linksaf de weg Scheve Klap / Heemweg richting Woldendorp
  • Aan het einde van de Heemweg slaat u linksaf de A.E.Gorterweg op . Vervolg de AE Gorterweg (N992) en neem de derde afslag recht (Klapsterweg/Wartumerweg.
  • Dan ziet u vanzelf  Alfing BV aan uw linkerhand

Audiotour van het route boekje

De informatie over de route van de Verlichte boerderijenroute Oldambt e.o. is onderweg ook te beluisteren op smartphone of tablet (met gps). We hebben met heel veel hulp van de Familie Meijer de informatie van de objecten uit het routeboekje in een audiotour omgezet! Meer informatie volgt.  Natuurlijk kunnen wij je helpen met het installeren op de startlocaties (Alfing BV en Vliegveld Oostwold) tijdens het evenement. Het is echter raadzaam ivm bereik van 3g/4g en de internetdata om het thuis alvast te downloaden.

 

Route bekijken?

Klik op onderstaande knop en bekijk de route.

Contact

Mail

info@lichtrouteoldambt.nl

Adres

Klapsterweg 94
9946 PK Woldendorp